آشنایی روزافزون ملت های جهان با دین مبین اسلام و نفوذ بیش از پیش اسلام در کشورهای غربی علی رغم ممنوعیت ها سبب شده است، برخی از این دولت ها نظیر فرانسه اقدامات نظام مندی جهت جلوگیری از این اتفاق در دستور کار خود قرار دهند.
البته شکست های پی در پی تئوری های غربی در سال های اخیر در مبارزه با دین اسلام یکی از مهم ترین دلایل افزایش نفوذ در این کشورهاست.
پس از فروپاشی شوروی سابق، غربیها در پی غیریتسازیهای جدیدی برای توجیه رفتارها و کنشهای توسعهطلبانه خود برآمدند. به عبارتی یافتن تهدید جدید میتوانست موجب بازسازی هویت انسان غربی شود، از این رو این مهم تبدیل به یکی از دغدغههای اصلی نظریهپردازان و حاکمان کشورهای غربی شد.
لذا نظریههایی همچون «برخورد تمدنها» و «پایان تاریخ» و... مطرح و در پی ساختن نظم نوین جهانی برآمدند. واقعه ۱۱ سپتامبر هم به این مسأله شدت بخشید و مسأله تروریسم اسلامی را مطرح و از اسلام به عنوان خطر سبز یاد کردند. در نتیجه جوامع غربی حول محور مقابله با این تهدید شروع به غیریتسازی با اسلام نمودند.
بنابراین خطر اسلام و ارزشهای اسلامی و مسلمانان به عنوان اصلیترین تهدید برای امنیت ملی، فرهنگ و تمدن غربی محسوب شده و به کمک ابزارها و تکنولوژیهای رسانهای پیشرفته افکار عمومی غرب، تهدید اسلام را جایگزین خطر کمونیسم و شوروی نمودند.
تشکیل گروهک های تروریستی نظیر داعش، القاعده و ... نیز در ادامه همین سیاست ها پیگیری می شود.
توهین به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) تنها بخشی از پازل غرب در مبارزه با اسلام و سیاست غیریت سازی است. چاپ کاریکاتور و توهین نوشتاری به بهانه آزادی بیان، ادعایی مضحک و بی ربط به مسئله ازادی بیان است؛ چرا که این گونه اقدامات بر اساس ماده ۱۸ میثاق حقوق مدنی و سیاسی اینگونه اقدامات نقض ابزار عقیده ای و نقض حقوق اولیه مسلمانان در سراسر جهان است.
برخورد دوگانه دولت فرانسه با مسئله آزادی بیان خود تلخ ترین طنز تاریخ است؛ از یک طرف معترضان به سیاست های دولت را به فجیع ترین شکل مورد سرکوب قرار می دهند و از طرفی دیگر با جنایتکارترین افراد تاریخ جهان نظیر گروهک تروریستی منافقین هم صدا می شوند.
بهانه آزادی بیان برای محکوم نکردن این نقض بزرگ حق بر آزادی عقیده که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی مطرح می شود کاملا عوام فریبانه و غلط است چراکه بی احترامی به پیامبر اکرم که خاتم پیامبران است در واقع بی احترامی به تمامی ادیان آسمانی است و در واقع این عمل شنیع نشریه شارلی ابدو جریحه دار کردن احساس میلیاردها انسان است و نمی توان به سادگی از این موضوع گذشت.
قطعا، اقدام دولت فرانسه در حمایت از توهین به مقدسات یک دین آسمانی که پیروان گسترده ای در سراسر جهان دارد نقض صریح حقوق بشر تلقی می شود و قابل پیگیری در مجامع مستقل بین المللی و حقوق بشری است.
این عمل مشمئز کننده نشریات سخیف و بی ارزشی همچون شارلی ابدو که سابقه ننگینی در اهانت به مقدسات اسلامی دارد نمی تواند به چهره معنوی اسلام خدشه وارد کند و مسلمانان جهان باید با عمل خود و انسجام و وحدت بیشتر به مقابله با این مطامع شوم بروند و مکر آنان را به خودشان بازگردانند.
کشورهای اسلامی لازم است با تشکیل اجلاسیه ای فوری پاسخی محکم به اینگونه اقدامات از خود نشان دهند چرا که اینگونه اقدامات سبب نفرت پراکنی، افزایش خشونت و افراطی گری در سراسر جهان می گردد.
مهدیار واحدی، معاون بین الملل و جهان اسلام پایگاه شهید شوشتری بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی و عضو دفتر جهان اسلام و بین الملل بسیج دانش
آخرین اخبار
- مخالفت رهبر انقلاب با ورود واکسن کرونا از انگلیس و آمریکا برگرفته از حکم...
- فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد استفاده نکردن از واکسن انگلیسی نصبالعین...
- رهنمونهای مقام معظم رهبری در تمام مسائل فصل الخطاب ملت ایران است/انگلیس و...
- مردم متدین کورد کردستان اقدام داعش در پاکستان را به شدت محکوم می کنند
- جامعه جهانی اقدام وحشیانه داعش در پاکستان را محکوم کنند/داعش ربطی به اهل سنت...
- انتظاری جز وحشیگری از داعش نمی رود/پایان داعش در سایه عنایت پروردگار نزدیک است
- امام جمعه مسائل مردم را پیگیری کند
- پایان داعش نزدیک است/تکفیر و خشونت با دین اسلام سازگار نیست
- داشتههای ایران دشمنان را آزار میدهد
- سطح علمی شوراهای افتای کردستان ارتقا مییابد
آخرین یادداشت ها
- بسیج؛ خدمتگزاری و ضرورت تحول
- روایت شگفت انگیز دفن صاحب تفسیر المیزان
- تلخ ترین طنز تاریخ؛ برخورد دوگانه فرانسه با مسئله آزادی بیان
- همه ما مروجان محمد(ص) باشیم
- وحدت در شعر شاعران کردستان
- زندگینامه و نحوه شهادت شهید شوشتری
- زندگی نامه شهید شیخ الاسلام
- نگاهی به زندگینامه سپهبد شهید قاسم سلیمانی
- آئینهایی که فراموش نمیشوند/ماه مولود تجلی وحدت و همدلی
- افول همگرائی غرب در پساکرونا